Jaguar F-PACE 30D

Jaguar F-PACE 30D
Print tilbud
ÅRGANG

2017

KM

83.000

MOTOR

3.0

BRÆNDSTOF

Diesel

HK

300

GEARTYPE

FARVE

Grey Metallic

1. REG

11/2017

Jaguar F-PACE 30D

Det er meget imponerende. Ligesom kørestillingen sætter dine første prods ved kontrollerne hurtigt scenen til en sportsoplevelse. Styringen føles lidt tungere end andre Jags, men den er meget præcis og hurtig, og hvert lille input af styring giver et resultat; ingen slop her, og desværre ikke en forfærdelig fornemmelse. Jink det til venstre og højre på spor som en rallyscene, og F-Pace følger hurtigt din retning med nul forsinkelse og fremragende kropskontrol.

Hvis nogen har brug for et kørekort over, hvordan man genopfinder et bilfirma, skal du ikke se længere end eksemplet fra Tata. Siden Tata overtog ejerskabet af Jaguar, eller afhængigt af dit synspunkt, reddede det fra Ford i 2008, har Tata overvåget mærket fra Coventry skærpet kløerne og rejst sig igen.

Jaguar som brand har gennemgået en betydelig ændring. I en af ​​disse skal du bruge det til at gøre det til situationer, investering fra hovedkontoret har gjort det muligt for Jaguars talentfulde ingeniører og designere at gøre, hvad de gør bedst - lave kvalitetsbiler, der giver ydeevne og ønskelighed at konkurrere med de af Tysklands store tre.

Sammen med F-TYPE og XE har det nye regime overvåget udviklingen af ​​Jaguars første SUV, F-PACE. En model, der har fået meget ros på kort tid. Produktionen startede først i 2016, F-Pace er så frisk som den bliver.

Så hvorfor er der et behov for Jaguar at bygge en SUV, når dens brød og smør er i sportslige sedaner og ønskelige præstationsbiler? Helt ærligt er markedet skylden. Den umættelige appetit på SUV'er, især i premium-segmentet, har efterladt Jaguar intet valg, hvis den vil forblive relevant og konkurrencedygtig.

Så markedet har bragt os til dette, Jaguar F-PACE R-Sport 30d 2017, man kunne let argumentere for, at dette er et af de mest ønskelige punkter i området, hvis ikke det mest fornuftige. Inden du markerer afkrydsningsfelter på Jaguars omfattende valgliste, vil en R-Sport 30d give dig $ 90.304 plus on-roads tilbage. Det er et betydeligt forbrug, men det er meget konkurrencedygtigt, når det stilles op mod de konkurrerende modeller fra andre premium-producenter.

For det første har vi alle hørt, at skønhed er i betragterens øje, og som sådan er den subjektiv. I dette tilfælde er vi tilfældigvis enige med dommerpanelet på den nylige 2017 World Car Awards, hvor F-PACE vandt to priser, inklusive World Car Design of the Year.

Udstyr

  • Head-up display

  • Isofix

  • Panoramic roof

  • Trailer coupling, swiveling

  • Winter Package

  • Sunroof

  • Digital cockpit

  • Apple carplay

Privatleasing

AFTALENS LÆNGDE

12 måneder

UDBETALING

85.000,-

MÅNEDLIG YDELSE

3.100,-

RESTVÆRDI

203.958,-

Restværdi er ekskl. moms & afgift.

Erhvervsleasing

AFTALENS LÆNGDE

12 måneder

UDBETALING

68.000,-

MÅNEDLIG YDELSE

2.480,-

RESTVÆRDI

203.958,-

Priser er angivet ekskl. moms. Restværdi er ekskl. moms & afgift.
Spørgsmål?

Har du spørgsmål, store som små, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et gratis tilbud på denne bil

Navn
Efternavn
E-mail
Telefon
Din besked
novocar.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores website.