Privatleasing

Ved privatleasing betaler du registreringsafgiften for en bestemt periode.

Med dig bag rettet

Vi har storkundeaftale med Skat, som sikrer en hurtig og gnidningsfri proces. Den typiske leasingform med Novocar er en leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing vil sige at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Begrebet flexleasing anvendes i vidt omfang, men i følge den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing.

Det er dog stadig relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og kortere leasingperioder. Du kan også stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing. På denne måde bevares fleksibiliteten.

Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Novocar. Du skal binde langt mindre kapital end ved køb af en tilsvarende bil, og du får et gigantisk udbud at vælge imellem, da bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes, er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre biler fra EU.

Hvad indebærer et tilbud på flexleasing?

Flexleasing er blevet ekstremt populært. Dog skal du være opmærksom på, at forskellige udbydere anvender en række forskellige tilbudstyper og opsætninger. Udfordringen er for dig, som skal lease bil, er at to leasingtilbud sjældent er sat ens op. Dette skal du være opmærksom på, når du sammenligner tilbud. Se vores vejledning til, hvordan du læser tallene for et leasingtilbud nedenfor.

Tilbud

Hvordan kommer du i gang med flexleasing?

Leasing af bil kan virke som et indviklet emne, men hvis du teamer op med en leverandør, der ikke skriver noget med småt, er det faktisk ganske lige til. At flexlease en bil hos Novocar kan beskrives i ganske få trin:

 • Tal med os om den model, du ønsker at lease.

 • Vi fremsender herefter et tilbud på leasing af bilen inden for 24 timer.

 • Leasingaftalen underskrives af dig.

 • Førstegangsydelsen indbetales.

 • Når aftalen er underskrevet og førstegangsydelsen er indbetalt, bliver bilen indregistreret og leveret til dig.

Har du endnu ikke besluttet dig for hvilken bil, du gerne vil flexlease, kan du få inspiration i vores udvalg af biler lige her.

Hvad betyder tallene i et leasingtilbud?

Når du læser et flexleasingtilbud, er der som udgangspunkt fire beløb at forholde sig til:

 • Førstegangsydelsen

 • Den månedlige ydelse

 • Restværdien

 • Bilens pris

Disse fire beløb er alle lige vigtige. Se derfor aldrig på f.eks. den månedlige ydelse alene.

Førstegangsydelsen

Dette beløb består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalt nedskrivning på bilens restværdi. Hvis du betaler en højere førstegangsydelse (dog maks. 30 %), får du derfor en lavere restværdi.

Bemærk: Da de fleste biler taber en vis værdi i løbet leasingperioden, er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. Spørg derfor altid leasingudbyderen om, hvor meget der går til nedskrivning på bilens værdi.

Hos Novocar er førstegangsydelsen altid 100 % nedskrivning af bilens restværdi.

Den månedlige ydelse

Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt evt. nedskrivning. Hovedparten udgør afgifterne til staten, som efter flexleasing-princippet betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb.

Bemærk: Denne procentsats afgøres af bilens alder, og er pt. som følger:

 • 2 % pr. måned de første tre måneder af bilens levetid

 • 1 % fra 3 til 36 måneder

 • 0,5 % efter 36 måneder

Dette betyder, at biler ældre end tre år altid er mest fordelagtige at flexlease, da her du betaler den laveste procentsats.

Restværdien og bilens pris

Restværdien er det beløb, som bilen skal videresælges til efter endt leasing. Det er vigtigt, at dette beløb afspejler en realistisk markedspris. Hvis restværdien i ét leasingtilbud er 40.000 kr. højere end i et tilbud på en tilsvarende, så er aftalen reelt 40.000 kr. dyrere for dig.

Restværdien bliver fastsat på en bil uden registreringsafgift, da flexleasingbiler ikke er omfattede af afgifter. Værdien bliver fastsat ved indgåelse af kontrakten og det er leasingtagers ansvar at købe bilen eller sælge den til anden side, når aftalen udløber.

Hos Novovar Leasing hjælper vi dig gerne med at få bilen solgt, når leasingaftalen afsluttes. Vores omfattende netværk af bilkøbere og bilinteresserede betyder, at alle vores kunder til dags dato aldrig har siddet tilbage med en ekstra regning – vi har altid været i stand til at hjælpe med at få bilen videreført, hvilket vi er meget stolte af.

Bemærk: Det kan være svært at vide, hvor meget bilen er værd om 12 eller 24 måneder, men du kan dog finde ud af bilens pris i dag. Hvis du lægger førstegangsydelsen ekskl. moms sammen med restværdien ekskl. moms, får du bilens nuværende pris (forudsat at førstegangsydelsen er 100 % nedskrivning):

Førstegangsydelse + restværdi = bilens nuværende pris.

Derefter kan du sammenligne bilens nuværende pris med markedspriserne. Husk at det typisk er priser ekskl. moms.

Privat-, erhverv-, eller flexleasing – hvilken form skal jeg vælge?

Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem. De typiske former er erhverv– og privatleasing, men i nogle tilfælde kan splitleasing eller sæsonleasing være det oplagte valg for dig. Det hjælper vi dig gerne med at finde ud af hos Novocar.

Ved du allerede nu hvilken form for leasning, du ønsker?

Så kan du med fordel tage et kig på de bilmærker, du kan lease hos os. Vi fører primært bilmærkerne Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Jaguar og Porsche, men vil gerne være behjælpelige, hvis du leder efter en specifik model i et andet mærke. Du kan se hele vores udvalg af bilmærker, som kan leases, lige her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, store som små, er du altid velkommen til at kontakte os.

info@novocar.dk

"Man tror først turen begynder, når man sidder i bilen, men for mig startede den allerede da jeg trådte ind hos Novocar."
Alan RasmussenKolding

Få tilbud på import og flexleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

Hjemtagelse på autotransport

Vi indestår for bilens aftalte stand

Hjemtagelse på autotransport

Tal med en agent

Skriv dit nasvn og telefonnummer her, og bliv ringet op, af en af vores agenter.

Navn
Telefon
novocar.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores website.